Feltöltve:

Marcipánkrémes csiga

40
Közepes
1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

cukor10 dekagramm
liszt50 dekagramm
Ráma25 dekagramm
tojás1 darab
élesztő2.5 dekagramm
tejföl1 kis
vaníliás cukor1 csomag

Krémhez

vaníliás pudingpor1 csomag
cukor10 dekagramm
tej2 dl
mandulaaroma1 üvegcse

Desszertek: Marcipánkrémes csiga a sok Marcipán recept közül.

Elkészítés

1

A tészta hozzávalóit kidolgozzuk, majd meleg helyen kelni hagyjuk. Addig a pudingot a szokásos módon elkészítjük, csak mandula aromát is teszünk bele amikor felfőzzük és az arányok ezek legyenek, mert nem kell hogy híg legyen, mert a tésztából kifolyik. Ha elkészült és megkelt a tészta kinyújtjuk, elkenjük a krémet, majd mint a bejglit feltekerjük. Egy éles késsel elvágjuk darabokra és sütőlemezre téve lerakosgatjuk és egy kicsit megnyomkodjuk. Hagyjuk megint kelni a lemezen és utána sütjük.

Hozzászólások

Hasonló receptek

140"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

150"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

35"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

160"
Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem