Marcipános muffin
Marcipános muffin
  • timer20 perc
  • moodKözepes
  • person1 fő

Hozzávalók:

  • cukor - 100 gramm
  • liszt - 150 gramm
  • Ráma - 100 gramm
  • tej - 50 milliliter
  • tojás - 2 darab
  • fehér marcipán - 150 gramm
  • sütőpor - 1 kávéskanál
  • citrom héja - 1 darab
  • keserű mandulaaroma - 1 kevés

Elkészítés:

  1. A tojásokat a cukorral kihabosítjuk, majd belekeverjük a langyos, felolvasztott Ramát. A marcipánt reszelőn lereszeljük és hozzákeverjük a keverékhez.
  2. A citromhéjat és a sütőport belekeverjük a lisztbe és apránként hozzáadjuk a keverékhez.
  3. A végén hozzákeverjük a tejet és az ízlés szerinti a mandula aromát. A formákat félig töltjük a masszával és megsütjük.