Margit szelet
Hozzávalók
cukor | 9 evőkanál | |
---|---|---|
liszt | 3 evőkanál | |
Ráma | 25 dekagramm | |
tej | 6 dl | |
tojás | 9 darab | |
vaníliás pudingpor | 2 púpos evőkanál | |
puncs ízű pudingpor | 1 csomag | |
csokoládés pudingpor | 1 csomag | |
porcukor | 20 dekagramm | |
növényi tejszín | 0.5 liter |
Desszertek: Margit szelet a sok
Elkészítés
1
3 tojásból piskóta: 1 vaníliás pudingpor, 1 kanál liszt, 3 kanál cukor. 3 tojásból piskóta: 1 puncs ízű pudingpor, 1 kanál liszt, 3 kanál cukor. 3 tojásból piskóta: 1 csokis pudingpor, 1 kanál liszt, 3 kanál cukor. Krém: 1 csomag vaníliás pudingport kikeverni 20 dkg cukorral és 6 dl tejjel, majd felfőzni. Ha kihűlt 25 dkg Ramával kikeverni. Tetejére: 0,5 l növényi tejszínt felverni és tortatadarával díszíteni.