Feltöltve:

Mazsolás halmocskák

15
Könnyű
12 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

Rama Vajas Íz10 dekagramm
tojás2 darab
mazsola12 dekagramm
finomliszt25 dekagramm
kristálycukor12 dekagramm
citrom héja1 darab

Desszertek: Mazsolás halmocskák a sok Sütemények recept közül.

Elkészítés

1

Habosra keverjük a cukrot a tojással és a szoba-hőmérsékletű margarinnal.

2

A mazsolát, lisztet és a citrom héját óvatosan belekeverjük a habos masszába.

3

A tepsit (30*40 cm) kibéleljük sütőpapírral, majd a sütőt 190 °C-ra (hőlégkeveréses sütőt 175 °C-ra) előmelegítjük.

4

Kiskanállal kis halmocskákat formázunk és ezeket a sütőpapírra rakjuk. Ha a massza nehezen válik el a kanáltól, előtte vizezzük meg a kanalat.

5

180 °C-on 10 percig (hőlégkeveréses sütőben 170 °C-on) aranysárgára sütjük.

Hozzászólások

Hasonló receptek

60"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

55"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

90"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

55"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

15"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

45"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

20"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

70"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

30"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

55"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

30"
Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

40"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

45"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

15"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem