Feltöltve:

Mazsolás halmocskák

30
Közepes
1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

Rama Vajas Íz10 dekagramm
tojás2 darab
mazsola12 dekagramm
finomliszt25 dekagramm
kristálycukor12 dekagramm
citrom reszelt héja1 darab

Desszertek: Mazsolás halmocskák a sok Sütemények recept közül.

Elkészítés

1

Habosra keverjük a cukrot, a tojással és a szoba-hőmérsékletű Ramával. A mazsolát, lisztet és a reszelt citrom héját óvatosan belekeverjük a habos masszába.

2

A tepsit (legjobb 30× 40) kibéleljük sütőpapírral, majd a sütőt 190 °C-ra (hőlégkeveréses sütőt 175 °C-ra) előmelegítjük. Kiskanállal kis halmocskákat formázunk és ezeket a sütőpapírra Ramával kikent tepsi is) rakjuk. Ha a massza nehezen válik el a kanáltól, előtte vizezzük meg a kanalat.

3

180 °C-nál 10 percig (hőlégkeveréses sütőben 170 °C-nál aranysárgára sütjük.

Hozzászólások

Hasonló receptek

140"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

150"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

35"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

160"
Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem