Feltöltve:

Mazsolás, vaníliás tekercs

30
Közepes
1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

Tészta

liszt35 dekagramm
tej1 dl
élesztő2.5 dekagramm
tojás1 darab
1 csomag
cukor10 dekagramm
vaníliás cukor1 csomag
citrom reszelt héja1 darab
Ráma12.5 dekagramm

Töltelék

vaníliás cukor1 csomag
cukor10 dekagramm
vaníliás pudingpor1 csomag
dl.víz2 darab
mazsola1 csomag

Desszertek: Mazsolás, vaníliás tekercs a sok Sütemények recept közül.

Elkészítés

1

A tejet tálba öntve kevés cukorral, csipet sóval, kevés liszttel és az élesztővel, felfuttatjuk. Ha kész, akkor a langyos Ramát beledolgozzuk és a többi hozzávalókkal bedagasztjuk. Ha kész, meleg helyen megkelesztjük. A töltelék hozzávalóiból krémet főzünk állandó keverés mellett, majd a végén belekeverjük a mazsolát. A megkelt tésztát kinyújtjuk, majd megkenjük a töltelékkel. Feltekerjük, egyenlő részre vágjuk, majd a csigákat tepsibe rakjuk, lekenjük tojással és így is hagyjuk kelni. Forró sütőbe tolva készre sütjük.

Hozzászólások

Hasonló receptek

140"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

150"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

35"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

160"
Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem