Meggyes süti, sütés nélkül
Hozzávalók
A tetejére
magozott meggy | 50 dekagramm | |
---|---|---|
mascarpone | 25 dekagramm | |
vaníliás cukor | 1 csomag |
A tésztához
darált háztartási keksz | 50 dekagramm | |
---|---|---|
puha Rama | 10 dekagramm | |
tej (kb) | 3 dl | |
cukor | 10 dekagramm |
A krémhez
főzős csokoládés pudingpor | 1 csomag | |
---|---|---|
tej | 4 dl | |
cukor | 1 kevés |
Desszertek: Meggyes süti, sütés nélkül a sok Sütemények recept közül.
Elkészítés
1
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk úgy, hogy linzer tésztaszerű legyen. Elfelezzük, kinyújtjuk, majd egy közepes tepsibe fektetjük az egyik felét.
2
Elkészítjük a pudingot a leírás szerint, csak kevesebb tejjel, 4 dl-rel. Ha kihűlt, a tésztára simítjuk.
3
Kinyújtjuk a másik tésztát is és rátesszük a pudingos rétegre. A meggyet összekeverjük a mascarponéval, a vaníliás cukorral, majd eloszlatjuk a tészta tetején.
4
Hűtőben 1-2 órát pihentessük minimum.