A piskótát elkészítjük. A tojásfehérjét kemény habbá verjük, majd egy másik tálban a tojások sárgáját a cukorral és a vízzel krémesre keverjük. A lisztet elkeverjük a sütőporral és a kakaóval, majd a tojássárgás masszához hozzákeverjük, végül a tojásfehérjét óvatosan beleforgatjuk. Tepsibe öntjük és megsütjük, kb. 20-25 perc alatt (tűpróbáig). Amíg sül a piskóta, elkészítjük a zselét. Leszűrjük a meggy levét, a meggyet félretesszük és a levét megfőzzük a vaníliás pudinggal, valamint a 4 ek. cukorral. Ha sűrű elzárjuk a gázt alatta és elkészítjük a túrót. Áttörjük, majd a porcukrot kikeverjük a Ramával. A túrót, a Ramás krémet és a vaníliás cukrot összedolgozzuk. Ezek után csupán annyi dolgunk van, hogy megvárjuk amíg kihűl a piskóta, rákenjük a túrókrémet, erre rá a meggyzselét, megszórjuk meggyel és az előírás szerint megfőzzük rá a tortazselét. 2 órán át hűtőben pihentetjük, utána tálaljuk.