Mézes - grízes - epres torta
Hozzávalók
készen vásárolt mézes tortalap | 3 darab |
---|
A krémhez
Rama Classic | 200 gramm | |
---|---|---|
porcukor | 250 gramm | |
tej | 500 milliliter | |
gríz | 2 evőkanál | |
Dr. Oetker Vanillincukor | 2 csomag | |
eper (lehet fagyasztott is) | 450 gramm |
Desszertek: Mézes - grízes - epres torta a sok Torta recept közül.
Elkészítés
1
A tejben megfőzzük a grízt, ha kihűlt, összekeverem a margarinos, cukros krémmel.
2
A lapokat megkenem a grízes krémmel, majd kirakom eperrel. Újra befedem a következő lappal, krém és megint egy sor eper. A harmadik lap tetejére is teszek a grízes- krémből, és a maradék eperrel kidíszítem. Egy kis olvasztott csokival leönthetjük..
3
Pár órára tegyük hűtőbe, ( persze csak ha nem vagy torkos, és ki tudod várni hogy megkóstolhasd!! :D ;) ) hiszen a lapoknak puhulnia kell. Jó Étvágyat Kívánok Hozzá!!! :)