Mézes - grízes - epres torta
Mézes - grízes - epres torta
  • timer90 perc
  • moodKönnyű
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • készen vásárolt mézes tortalap - 3 darab

A krémhez

  • Rama Classic - 200 gramm
  • porcukor - 250 gramm
  • tej - 500 milliliter
  • gríz - 2 evőkanál
  • Dr. Oetker Vanillincukor - 2 csomag
  • eper (lehet fagyasztott is) - 450 gramm

Elkészítés:

  1. A tejben megfőzzük a grízt, ha kihűlt, összekeverem a margarinos, cukros krémmel.
  2. A lapokat megkenem a grízes krémmel, majd kirakom eperrel. Újra befedem a következő lappal, krém és megint egy sor eper. A harmadik lap tetejére is teszek a grízes- krémből, és a maradék eperrel kidíszítem. Egy kis olvasztott csokival leönthetjük..
  3. Pár órára tegyük hűtőbe, ( persze csak ha nem vagy torkos, és ki tudod várni hogy megkóstolhasd!! :D ;) ) hiszen a lapoknak puhulnia kell. Jó Étvágyat Kívánok Hozzá!!! :)