A tészta hozzávalóit, a liszt kivételével gőz fölött folyamatosan kevergetve, kb. 10 perc alatt krémesre főzzük. Amikor langyosra hűlt hozzáadjuk a liszthez, és összegyúrjuk. Négy részre osztjuk, és egyenként vékony lapokká nyújtjuk. Jól kikent, kilisztezett sütőlapon, vagy a tepsi hátán, 170 fokra előmelegített sütőben (légkeveréses sütő 160 fok) kb. 5-7 perc alatt aranybarnára sütjük. Vigyázzunk, mert könnyen megég. Míg az egyik lap sül, közben a másikat nyújtjuk. A krémhez a tejet felforraljuk, beleszórjuk a búzadarát, és folyamatosan kevergetve sűrűre főzzük. A Ramát a porcukorral habosra kikeverjük, apránként hozzáadjuk a kihűlt darát, a citrom reszelt héját és levét. Ha savanykásabban szeretjük, tehetünk még bele citromlevet, végül az egészet robotgéppel krémesre keverjük. A legalsó lapot megkenjük a krém felével, rátesszük a következő lapot, melyet lekvárral kenünk meg. A következő lapra rákerül a krém másik fele. A legfelső lapot csokimázzal vonjuk be. A máz hozzávalóit folyamatosan kevergetve simára főzzük, kicsit hagyjuk hűlni, majd egyenletesen elkenjük a tésztán. A süteményt csak másnap lehet szeletelni, mivel addigra puhul meg a tészta.