Tészta: a mézes lapokhoz valókat félkemény tésztává gyúrjuk. Ha még kíván tejet, apránként lehet picit tenni bele. A tésztát rúd formára sodorjuk és négyfelé osztjuk. Mindegyik tésztacipót nagyon lisztezett felületen kinyújtjuk, majd egyesével megsütjük, Ramával vékonyan megkent tepsi hátoldalán 200 fokra előmelegített sütőben, (sötét zsemleszínűre kell sütni), vigyázzunk, nagyon gyorsan sül. Krém: a tejet felforraljuk és lassan beleöntjük a grízt. Ha megfőtt, kevergetve kihűtjük. Amikor langyos, hozzáadjuk a cukorral, vaníliás cukorral és tojássárgával habosra kevert Ramát. A tölteléket kettéosztjuk. Az első lapra rákenjük a fele tölteléket, a második lapot rátesszük és megkenjük lekvárral. Erre jön a harmadik lap, amire rásimítjuk a krém másik felét, a negyedik lappal beborítjuk, amit csokimázzal vonunk be. A csokoládémázhoz a darabokra tört csokit megolvasztjuk a Ramával.