A Ramát jól kikeverjük, beleöntjük a szódabikarbónával elkevert lisztet, a cukrot és a reszelt citromhéjat. Hozzáadjuk a tojásokat, a tejet és az olvasztott mézet, aztán gyors mozdulatokkal összegyúrjuk. A tésztát 1 órára hűvös helyre tesszük, majd háromfelé osztjuk. Mindhárom cipót külön-külön kinyújtjuk. A formát sütőpapírral kibéleljük és a tésztákat 180 °C-ra előmelegített sütőben 6-8 perc alatt egyenként kisütjük, majd kihűtjük. Közben elkészítjük a krémet. Forró, cukrozott tejben megfőzzük a búzadarát és hagyjuk kihűlni. A Ramát, a porcukrot és a vaníliás cukrot habosra keverjük, hozzáadjuk a kihűlt búzadarát, egy kevés rumot és az egészet sima krémmé keverjük. Az alsó tésztalapot bekenjük a krémmel, rátesszük a középső lapot, azt is megkenjük, majd betakarjuk a legfölső lappal, amit megkenünk a maradék krémmel. A Ramát és a csokoládét a tejjel gőz fölött felolvasztjuk és a kapott csokoládémázzal bevonjuk a pitét. Ízlés szerint tálalás előtt megszórhatjuk porcukorral is.