A Ramát a cukorral keverjük habosra egy robotgép segítségével, majd adjuk hozzá a tojást és keverjük simára.
Tegyük bele a mézet, ha szilárd, előtte olvasszuk fel alacsony lángon, de várjuk meg amíg kihűl és keverjük össze jól az egészet.
A liszthez adjuk hozzá a sütőport, a sót, valamint a fűszerkeveréket. A lisztet keverjük össze a Ramás masszával egy fakanál segítségével, amíg jól összeáll a massza.
Egy enyhén lisztezett felületen kicsit gyúrjuk össze, amíg sima nem lesz, majd csomagoljuk fóliába és tegyük a hűtőbe minimum fél órára.
Két sütőlemezt kenjük ki Ramával, vagy tegyünk rá sütőpapírt.
Lisztezett felületen sodorjuk ki a tésztát, a legjobb 3-4 adagban kinyújtani, kb. 5 mm vastagra. Különböző formákkal szaggassuk ki és helyezzük őket a sütőlemezre, egymástól kellő távolságra.
A sütőt melegítsük elő 180 fokra és a közepén süssük kb. 8-10 percig. Nagyon hamar kész van, időnként nézzünk rá, ne hogy az alja megégjen. Akkor van kész, ha az alja már szép aranybarna. Egy rácson hagyjuk őket hűlni.