Feltöltve:

Mogyorókrémes marcipánszelet

access_alarm 60
cake Könnyű
person_outline 1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

liszt2 pohár
kefír1 pohár
étolaj0.5 pohár
tojás2 egész
sütőpor1 csomag
mogyorókrém1 pohár
marcipán40 dekagramm
mogyoró a díszítéshez1 kevés

Desszertek: Mogyorókrémes marcipánszelet a sok Marcipán recept közül.

Elkészítés

1. lépés

A tészta hozzávalóit egy tálban simára keverjük. Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, lapra kenjük, és 170 fokos sütőben világosra sütjük. Hagyjuk kihűlni, majd félbevágjuk. A marcipánt porcukorral szórt deszkán kinyújtjuk akkorára, amekkora a tésztalapunk. Az alsó lapot megkenjük mogyorókrémmel, ráhelyezzük a marcipánt, erre ismét mogyorókrémet rétegezünk, majd a következő lapot is ráhelyezzük. A tetejét is megkenhetjük mogyorókrémmel, megszórjuk a mogyoróval, majd 2-3 órát dermesztjük, és szeleteljük.

Hozzászólások

Hasonló receptek

alarm_on 80"
cake Nehéz
favorite_border 3
Megnézem

alarm_on 45"
cake Könnyű
favorite_border 2
Megnézem

alarm_on 40"
cake Könnyű
favorite_border 4
Megnézem

alarm_on 90"
cake Nehéz
favorite_border 3
Megnézem

alarm_on 20"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 180"
cake Könnyű
favorite_border 2
Megnézem

alarm_on 30"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 160"
cake Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 45"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 90"
cake Könnyű
favorite_border 2
Megnézem