gombóc Carte d'Or Creme Caramel jégkrém (100g/200ml)
- 8 kis
tejcsokoládé
- 100 gramm
pirított mogyoró
- 25 gramm
méz
- 50 gramm
Elkészítés:
Tegyük a 8 kis gombóc Carte d'Or Creme Caramel jégkrémet egy sütőpapírral bélelt tepsire, majd helyezzük őket a mélyhűtőbe.
Törjük össze a tejcsokoládét, és gőz fölött olvasszuk meg egy kisebb lábosban.
Szórjuk az aprított mogyorót a csokoládéhoz, és keverjük el alaposan. Hagyjuk kissé kihűlni a masszát.
Mártsuk a fagyigolyókat az olvadt csokiba, majd egy kiskanál segítségével oszlassuk el rajtuk egyenletesen a krémet. A kész golyókat helyezzük vissza a tepsire és tegyük őket a mélyhűtőbe addig, amíg a csokoládés bevonat megszilárdul.
A fagylaltgolyókat tálaljuk apró desszertként vacsora után, díszítsük az összemorzsolt kikristályosodott mézforgácsokkal.