A tésztához a tojásokat a cukorral kb 5 perc alatt habosra verjük. Egyenként hozzáadjuk a 11 ek. vizet, tovább verjük, majd végül a liszttel elkevert diót és sütőport keverjük hozzá. Egy 25x39 cm-es tepsit kibélelünk sütőpapírral, majd a tésztát beleöntjük, elsimítjuk és 180 fokon tűpróbáig sütjük. A megsült és kihűlt tésztát kettévágjuk.
A krém készítése: a tejet a cukrokkal és a búzadarával felfőzzük, majd a tűzről levéve belekeverjük a diót és kihűtjük. A kihabosított Ramával, pár csepp rum és vaníliaaromával jól kiverjük a főzött krémet. A tejszínhabot keményre felverjük, majd a krémhez keverjük, végül jól lehűtjük.
A fele krémet a két lap közé tesszük, a másik felét pedig a felső lapra simítjuk. Bevonhatjuk csokimázzal és durvára reszelt csokival is díszíthetjük. Én epres, joghurtos csokiforgáccsal díszítettem. Finom, kiadós süti.