Mont Blanc kehely
Mont Blanc kehely
  • timer15 perc
  • moodKönnyű
  • person1 fő

Hozzávalók:

  • Carte d'Or Vanília jégkrém - 4 gombóc
  • csokoládé öntet - 1 evőkanál
  • gesztenyekrém - 8 evőkanál
  • habcsók - 4 darab
  • tejszín felverve - 100 milliliter
  • csokoládés roletti - 4 darab

Elkészítés:

  1. Simítsunk egyenletesen egy evőkanál csokoládéöntetet a négy üvegkehely belsejére.
  2. Oszlassunk el 2-2 kanál gesztenyekrémet az kelyhek alján.
  3. Morzsoljunk bele 1-1 habcsókot a kelyhekbe, majd tegyünk rájuk egy nagy kanál tejszínhabot.
  4. Helyezzünk egy gombóc Carte d'Or Vaníliás jégkrémet a kelyhek tetejére, majd tálaljuk őket azonnal egy-egy csokoládés rolettivel díszítve.