
- timer15 perc
- moodKönnyű
- person1 fő
Hozzávalók:
-
Carte d'Or Vanília jégkrém
- 4 gombóc
-
csokoládé öntet
- 1 evőkanál
-
gesztenyekrém
- 8 evőkanál
-
habcsók
- 4 darab
-
tejszín felverve
- 100 milliliter
-
csokoládés roletti
- 4 darab
Elkészítés:
- Simítsunk egyenletesen egy evőkanál csokoládéöntetet a négy üvegkehely belsejére.
- Oszlassunk el 2-2 kanál gesztenyekrémet az kelyhek alján.
- Morzsoljunk bele 1-1 habcsókot a kelyhekbe, majd tegyünk rájuk egy nagy kanál tejszínhabot.
- Helyezzünk egy gombóc Carte d'Or Vaníliás jégkrémet a kelyhek tetejére, majd tálaljuk őket azonnal egy-egy csokoládés rolettivel díszítve.