Feltöltve:

Nagymamám keksz szalámija

30
Könnyű
6 fő
favorite_border 2

Hozzávalók

háztartási keksz500 gramm
Rum/rumaroma1 dl
Cukor400 gramm
víz1 dl
Kakaópor/Holland3 evőkanál
Rama250 gramm

Desszertek: Nagymamám keksz szalámija a sok

Elkészítés

1

A kekszet összetördeljük, és rálocsoljuk a rumot.

2

A cukrot a vízzel, a kakaóporral és a Ramával addig melegítjük, míg a cukor el nem olvad.

3

A tűzről levéve a kekszre öntjük, összekeverjük és hagyjuk langyosra hűlni, de párszor megkavarjuk.

4

Folpackkal bélelt őzgerincformába simítjuk, vagy szalámi alakúra formázzuk, és hűtőben dermesztjük.

Hozzászólások

Hasonló receptek

140"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

150"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

60"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

45"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

90"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

35"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem