Feltöltve:

Nápolyi pirítós szardellával és parmezánnal

access_alarm 30
cake Könnyű
person_outline 6 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

oregánó1 teáskanál
olíva olaj120 milliliter
bagett1 darab
parmezán50 gramm
Knorr Olaszos Salátaöntet por1 csomag
szardella12 darab
kis paradicsom3 darab

Desszertek: Nápolyi pirítós szardellával és parmezánnal a sok Nápolyi recept közül.

Elkészítés

1. lépés

Vágjuk föl a bagettet vékony szeletekre. Helyezzük rá egy olajjal kikent tepsibe.

2. lépés

A Olaszos salátaöntet port keverjük el a maradék olíva olajjal. Ezzel a szósszal kenjük be a pirítósokat. Tegyük 180 fokos sütőbe és süssük pár percig,hogy piruljanak meg szépen, de vigyázzunk ne égjenek meg!

3. lépés

Közben vágjuk föl a paradicsomokat szép vékony szeletekre. Miután kivettük a bagett szeleteket a sütőből, tegyünk mindegyik pirítósra egy szelet szardellát és egy szelet paradicsomot. Szórjuk meg oregánóval, végül reszelt parmezánnal .

4. lépés

Tegyük vissza a sütőbe. Vegyük ki, mikor a parmezán elkezd olvadni és pirosodni.

Hozzászólások

Hasonló receptek

alarm_on 60"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem