Feltöltve:

Narancs-szelet

60
Közepes
1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

A rózsaszín tésztához

tojás4 darab
puncs ízű pudingpor2 csomag
sütőpor1 kávéskanál

A sárga piskótához

tojás4 darab
kristálycukor4 evőkanál
liszt4 evőkanál
kk.sütőpor1 darab

A krémhez

vaníliás pudingpor1 csomag
tej3 dl
Ráma20 dekagramm
cukor1 kevés

Desszertek: Narancs-szelet a sok

Elkészítés

1

A rózsaszín tészta készítése: a tojásfehérjéket kemény habbá verjük, fokozatosan beleadagoljuk a cukrot, a tojások sárgáját, majd a sütőporral elkevert pudingport. Ramával kikent és lisztezett őzgerincformában sütjük. A sárga piskóta készítése a szokásos módon. Közepes méretű tepsiben sütjük. A krém készítése: a pudingporból 3 dl tejjel sűrű pépet főzünk. Ha kihűlt, a Ramát ízlés szerinti mennyiségű cukorral habosra keverjük és a pudingos péphez adjuk. Összeállítás: a rózsaszín piskótát hosszanti irányban 4 részre vágjuk, megtöltjük a krémmel, majd összeillesztjük. A tetejét is bekenjük a krémmel. Erre borítjuk a sárga piskótát, amit méretre vágunk, hogy az őzgerincformához szépen illeszkedjen. Így lesz narancs-szelet alakú a sütink.

Hozzászólások

Hasonló receptek

140"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

150"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

35"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

160"
Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem