1 db narancshéját lereszeljük.Narancsokat meghámozzuk felszeleteljük karikára és 2 kanál cukorral meghintjük. 2 órát állni hagyjuk lefedve ,majd leszűrjük a levét.
6 db tojássárgáját kikeverjük a cukorral felöntjük a forró tejjel,vaníliás cukrot és lereszelt narancshéját bele tesszük majd főzzük addig amíg puding állagú lesz.
Ha kihűlt felverjük a tejszínt és felolvasztjuk a zselatint 1/2 dl meleg vízben,majd összekeverjük a tojássárgájával.
Egy kerek tálat folpackkal kibélelünk és a lecsöpögtetett narancs karikákkal körbe rakjuk
Bele teszünk egy réteg krémet,majd egy réteg narancslében mártogatott babapiskótát,majd ráöntjük a megmaradt krémet és babapiskótával befedjük.
Lefedjük folpackkal és egy éjszakára hűtőbe tesszük.
Másnap egy tálcára borítjuk és a fóliát eltávolítjuk róla.