Narancsos csokoládékrém
Narancsos csokoládékrém
  • timer40 perc
  • moodKönnyű
  • person10 fő

Hozzávalók:

  • étcsokoládé - 250 gramm
  • Dr. Oetker Bourbon Vaníliás cukor - 20 gramm
  • habtejszín - 6 evőkanál
  • kezeletlen narancs lereszelt héja - 2 darab
  • Rama Vajas Íz - 250 gramm
  • porcukor - 100 gramm

Elkészítés:

  1. Az összetört étcsokoládét megszórjuk a vaníliás cukorral, hozzáöntjük a tejszínt és vízgőz fölött, kevergetve felolvasztjuk. A tűzről lehúzva hozzákeverjük a reszelt narancshéjat.
  2. Időnként megkeverve, 15-20 percig, szobahőmérsékleten hagyjuk hűlni. Ne tegyük hűtőbe.
  3. A Rama Vajas Ízt habosra keverjük a porcukorral.
  4. A kihabosított margarinba csorgatjuk a csokoládét, és az egészet sima krémmé keverjük.