A rózsaszín tészta készítése: a tojásfehérjéket kemény habbá verjük, fokozatosan beleadagolva a cukrot, a tojások sárgáját, majd végül a pudingporral elkevert sütőport. Közepesen meleg (kb. 180 fokos) sütőben, Ramával kikent és lisztezett őzgerincformában kisütjük. A sárga piskóta készítése: a tojásfehérjéket kemény habbá verjük, fokozatosan adagoljuk bele a cukrot, a tojást, a lisztet és a sütőport. Sütőpapírral bélelt, közepes méretű tepsiben, közepes lángon kisütjük. A krém készítése: a pudingporból 3 dl tejjel sűrű pépet főzünk. Ha kihűlt, a Ramát ízlés szerinti mennyiségű cukorral habosra keverjük és a pudingos péphez vegyítjük. Összeállítás: a rózsaszínű piskótát hosszanti irányban 4 részre vágjuk, megtöltjük a krémmel, majd összeillesztjük. A tetejét is bekenjük a krémmel. Erre borítjuk a sárga piskótát, amit méretre vágunk, hogy szépen illeszkedjen az őzgerinc formához. Így lesz narancsszelet alakú a sütink.