Néger kocka
Hozzávalók
Tészta
cukor | 20 dekagramm | |
---|---|---|
kakaó | 2 evőkanál | |
liszt | 25 dekagramm | |
Ráma | 5 dekagramm | |
tej | 1.5 liter | |
tojássárgája | 5 darab | |
sütőpor | 1 csomag | |
sárgabaracklekvár | 1 adag |
Hab
cukor | 35 dekagramm | |
---|---|---|
tojásfehérje | 5 darab |
Desszertek: Néger kocka a sok
Elkészítés
1
A cukrot, a kakaót, a lisztet, a Ramát, a tejet, a tojássárgát és a sütőport összekeverjük, majd a tésztát megsütjük és megvárjuk, amíg kihűl.
2
A hab hozzávalóit gőz felett felverjük. A tésztát, ha kihűlt megkenjük sárgabaracklekvárral, majd rátesszük a habot.
3
4-5 percre visszatenni a sütőbe, hogy egy kicsit megkeményedjen a hab.