Feltöltve:

Nektarinos kalácspuding

30
Közepes
1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

kalács, lehet száraz is30 dekagramm
szoba-hőmérsékletű tojás3 darab
Ráma5 dekagramm
tej3 dl
nektarin4 darab
málna15 dekagramm
cukor5 dekagramm
porcukor15 dekagramm

Desszertek: Nektarinos kalácspuding a sok Kalács recept közül.

Elkészítés

1

Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. A kalácsot szeleteljük fel és rétegezzük egy hőálló tál aljára. Keverjük el a tejet a kristálycukorral, az olvasztott Ramával és a 3 tojássárgával.

2

Öntsük a keveréket a kalácsra. Szórjuk rá egyenletesen a málnát, helyezzük rá a gerezdekre vágott nektarint és tegyük a sütőbe sülni 15 percre.

3

Amíg sül, elektromos habverővel kezdjük el habnak felverni a szoba-hőmérsékletű tojásfehérjét. Mikor már habos, de még nem kemény, púpozott evőkanalanként adagoljuk hozzá a porcukrot. Minden kanál között verjük kb. 1 percig a habot, addig, amíg fényes, sűrű, vágható masszát nem kapunk.

4

Vegyük ki a sütőből a kalácsot, kenjük rá a tetejére a cukros tojáshabot tajtékosra formázva és tegyük vissza sülni 15 percet.

5

Langyosan is nagyon finom, de a legfinomabb hidegen, így szépen vágható a puding.

Hozzászólások

Hasonló receptek

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

40"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

80"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

80"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

50"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

80"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

80"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

100"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

20"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

50"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

60"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Könnyű
favorite_border 2
Megnézem

40"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem