Névtelen szelet
Hozzávalók
cukor | 20 dekagramm | |
---|---|---|
kakaó | 2 dekagramm | |
liszt | 8 csapott mokkáskanál | |
tojás | 6 darab | |
sütőpor | 1 csomag |
krem
darált dió | 20 dekagramm | |
---|---|---|
porcukor | 15 dekagramm | |
tej | 3 merőkanál | |
Ráma | 10 dekagramm |
Desszertek: Névtelen szelet a sok
Elkészítés
1
A tojásokat a cukorral habosra keverjük. Hozzáadjuk a lisztet, a sütőport és a kakaót, majd mint a piskótát megsütjük. Krém: a diót a porcukorral kevés tejben felfőzzük. Miután kihűlt, 10 dkg Ramát keverünk hozzá. Ha a tészta és a krém kihűlt, a krémet rákenjük a tésztára. Csokoládét reszelünk a tetejére. Meggyel díszítjük. Kockára vágva tálaljuk.