Norvég tojáshabos sütemény mandarinnal és csokoládéval
Hozzávalók
A piskótához
Rama Laktózmentes sütőmargarin | 140 gramm |
---|---|
tojássárgája (L-es méret) | 3 darab |
cukor | 120 gramm |
Dr. Oetker Aroma vanília | 1 teáskanál |
mandarin héja | 1 darab |
laktózmentes tej | 60 milliliter |
liszt | 150 gramm |
Dr. Oetker Sütőpor | 1.5 teáskanál |
kakaópor | 40 gramm |
darált mandula | 50 gramm |
A tojáshabhoz
tojás fehérje (L-es méretű) | 3 darab |
---|---|
cukor | 120 gramm |
Az összeállításhoz
Laktózmentes habtejszín | 200 milliliter |
---|---|
porcukor | 50 gramm |
vanília kikapart belseje | 0.5 darab |
mandarin | 3 darab |
laktózmentes étcsokoládé | 100 gramm |
pírított aprított mandula | 20 gramm |
Sütéshez
Sütési idő | 35 perc |
---|---|
Sütési hőmérséklet | 180 ° |
Edény, sütő formája | 2x23cm-es tortaforma vagy 2db sütőpapírral bélelt sütőlemez |
Desszertek: Norvég tojáshabos sütemény mandarinnal és csokoládéval a sok Sütemények recept közül.