Feltöltve:

Olasz túrós szelet

access_alarm 25
cake Könnyű
person_outline 1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

reszelt citromhéj1 evőkanál
reszelt narancshéj1 evőkanál
diólikőr2 evőkanál
olasz túró (ricotta)40 dekagramm
tejszín2 dl
porcukor10 dekagramm
vaníliás cukor1 csomag
dió2 dekagramm
mogyoró2 dekagramm
pisztácia2 dekagramm
cukrozott gyümölcs3 dekagramm
mazsola3 dekagramm

Elkészítés

1. lépés

Fóliával kibélelünk egy őzgerincformát úgy, hogy a szélei
túllógjanak a forma peremén. Egy mély tálban összekeverjük a krémtúrót a cukorral, a vaníliás cukorral, és a kemény habbá vert tejszínnel. Belekeverjük a durvára
aprított csonthéjasokat, a mazsolát, az aprított, kandírozott gyümölcsöket, a likőrt, valamint a reszelt citrom- és narancshéjat. A krémet a formába simítjuk, betakarjuk a fóliával, majd 3 órára lefagyasztjuk. Tálcára borítjuk, lehúzzuk a fóliát, és gyümölcsökkel díszítve kínáljuk.

Hozzászólások

Hasonló receptek

alarm_on 30"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 45"
cake Közepes
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 45"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 20"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 30"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 15"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 48"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 45"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 60"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 30"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 20"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 44"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 60"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 52"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 48"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 25"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 60"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 90"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 30"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 100"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem