Feltöltve:

Orchidea szelet

50
Közepes
1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

A díszítéshez

csokireszelék1 darab

A tésztához

tojásfehérje5 darab
porcukor15 dekagramm
darált mák15 dekagramm
liszt2 evőkanál
Dr. Oetker Sütőpor0.5 csomag

a sárga krémhez

tojássárgája5 darab
tej3 dl
kristálycukor10 dekagramm
Rama margarin10 dekagramm
vaníliaízű Dr. Oetker Eredeti Puding1 csomag

A barna krémhez

Hulala3 dl
kakaópor2 evőkanál
kristálycukor2 evőkanál

Desszertek: Orchidea szelet a sok

Elkészítés

1

Az 5 tojásfehérjét a porcukorral kemény habbá verjük, majd lazán beleforgatjuk a mákot. A lisztet elkeverjük a sütőporral, és a masszába forgatjuk. Egy kb. 22 x 30 cm-es tepsit kibélelünk sütőpapírral, beleöntjük a masszát, és 15-20 perc alatt közepes lángon megsütjük.

2

Amíg a tészta sül, elkészítjük a sárga krémet. A tejet a cukorral, az 5 tojássárgájával és a pudingporral sűrűre főzzük. Miután kihűlt, a vajjal habosra keverjük, és a kihűlt tésztára kenjük.

3

A harmadik réteghez a hulalát a kakaóporral és a cukorral kemény habbá verjük. A sárga krém tetejére simítjuk, és hűtőbe tesszük 15-20 percre pihenni.
A tetejét csokireszelékkel díszíthetjük.

Hozzászólások

Hasonló receptek

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

150"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

2"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

80"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

40"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

20"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

80"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem