A tojásfehérjéket a cukorral kemény habbá verjük, majd hozzákeverjük a mákos-lisztes, sütőporos keveréket. 20x30 cm-es sütőpapírral bélelt tepsiben megsütjük. Az 1. krémhez a tojássárgákat a cukrokkal, a pudingporral és a tejjel csomómentesre kikeverjük, majd sűrűre felfőzzük. Kihűtjük és hozzákeverjük a kihabosított Ramát. A 2. krémhez a tejszínt a cukorral kemény habbá vejük, a felolvasztott és kihűtött csokit hozzákeverjük, valamint a feloldott zselatint is, majd jól kihabosítjuk. Összeállítás: a tésztára kenjük a sárga krémet, majd a csokis, habos krémet. A tortabevonót 2 ek. olajjal felolvasztjuk vízgőz felett és a 3/4 részével bevonjuk. Amikor megkötött a csokimáz, a maradék csokival ide-oda csíkokat húzogatunk. A porcukrot 1 ek. narancsos, 100 %-os gyümölcslével kikeverjük. Addig keverjük amíg a cukor felolvad és ízlés szerint a süti tetejére csurgatjuk. A sárga részekre darálatlan mákot szórtam.