Feltöltve:

Oroszkrém torta

access_alarm 15
cake Közepes
person_outline 1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

cukor12 evőkanál
liszt12 evőkanál
tojás6 darab
vaníliás cukor1 csomag
sütőpor (elhanyagolható)1 csomag

Töltelék

vaníliás pudingpor1 csomag
tej5 dl
kristálycukor4 evőkanál
tejszín5 dl
mazsola1 darab
rum1 darab
barackkonzerv1 doboz

Desszertek: Oroszkrém torta a sok oroszkrém torta recept közül.

Elkészítés

1. lépés

Elkészítem a piskótát, 180 fokon kb. 30-40 percig, tűpróbáig sütöm. A mazsolát beleteszem egy lábasba és annyi vizet engedek rá, hogy bőségesen ellepje, majd felforralom. Miután felforrt a mazsolát szűrőbe teszem, megmosom és félreteszem hűlni. A barackot megmosom és apró darabokra felvágom. Amíg sül a piskóta, közben 5 dl tejből és kristálycukorból megfőzöm a pudingot. A pudingot folyamatosan keverem amíg ki nem hűl, hogy ne legyen csomós. Ha mégis az lenne, akkor robotgéppel érdemes átveretni, hogy sima legyen a pudingunk. Kemény habbá felverem a tejszínt és a kihűlt pudingot belekeverem. Miután megsült a piskóta és kihűlt 3 egyenlő részre felvágom. Az alsó lapot meglocsolom rummal, a mazsola és a barack 1/3-át ráteszem, majd végül kenek rá tejszínes krémet. A következő lapnál ugyanígy járok el. A végén az egész tortát bekenem a tejszínes krémmel és ízlésnek megfelelően díszítem. Jó étvágyat kívánok a süteményhez.

Hozzászólások

Hasonló receptek

alarm_on 80"
cake Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 45"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 40"
cake Könnyű
favorite_border 4
Megnézem

alarm_on 90"
cake Nehéz
favorite_border 3
Megnézem

alarm_on 20"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 180"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 30"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 160"
cake Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 45"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 90"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 90"
cake Könnyű
favorite_border 2
Megnézem

alarm_on 60"
cake Könnyű
favorite_border 3
Megnézem