Tészta: 6 tojásfehérjét felverünk habbá, a tojássárgákat kikeverjük a cukorral, hozzáadjuk a sütőporos lisztet, a szódabikarbónát, a vizet és a felvert tojáshabot, valamint egy pici olajat. Finoman elkeverjük és 3 részre osztva sütőpapíron, tortaformában megsütjük, 180 fokon. Krém: 4 dl tejet, 1 csomag vaníliás pudingport, 4 evőkanál cukrot és 1 vaníliás cukrot megfőzünk sűrűre. Ízesítjük fél dl rummal és 10 dkg mazsolával. 4 dl tejszínt felverünk habbá, 1 evőkanál zselatint fél dl vízben felfőzünk. A tejszínhabhoz adjuk és a vaníliás pudinggal elvegyítjük. Ezzel töltjük a lapokat, a legfelsőre is teszünk a krémből. Közben 2 dl tejszínt felverünk habbá és fél deci vízben 1 kávéskanál zselatint felolvasztunk. A tejszínhez adjuk és nyomózsák segítségével a torta tetejét és oldalát is díszítjük. Az oldalát dióval megszórjuk, hűtőben hűtjük.