A piskótához a fehérjét nagyon kemény habbá verem sóval és 12,5 dkg porcukorral, amit fokozatosan adok hozzá. Egy másik edényben a sárgát 2 kanál meleg vízzel, 12,5 dkg cukorral és vaníliás cukorral habosra keverem, majd a fehérjehabhoz keverem, végül a keményítős, sütőporos lisztet is óvatosan beleforgatom. 26 cm-es tortaformában megsütöm. Krém: a tojásokat a cukorral, vaníliás cukorral 3 dl tejben sűrű krémmé főzöm. Ha langyosra hűlt, hozzákeverek 1,5 dl tejben feloldott és felmelegített zselatint, amit célszerű először kevés krémmel vegyíteni. Keményre verek 3 dl tejszínt és összevegyítem őket. A krémbe rumba áztatott mazsolát szórok, de lehet akár a tésztára is szórni. A piskótát 3 lapba vágom és krémmel megkenem. Én apróra vágott zselés cukorkát is teszek bele. Tetejére: felverek keményre 3 dl tejszínt, majd összekeverem 1 dl tejbe feloldott zselatinnal és összekeverem. Ezzel vonom be kívülről a tortát és a tetejét is ezzel díszítem, nyomózsák segítségével. Végül cukorkát teszek rá, ezzel már ízlés szerint díszíthető.