Feltöltve:

Oroszkrém torta

access_alarm 30
cake Közepes
person_outline 1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

Tészta

tojás15 darab
porcukor15 evőkanál
liszt15 evőkanál
sütőpor3 csipetnyi

krem

növényi tejszín0.5 liter
vaníliás pudingpor1 csomag

Díszítés

növényi tejszín0.5 liter
dekorcukor1 darab

Desszertek: Oroszkrém torta a sok oroszkrém torta recept közül.

Elkészítés

1. lépés

A tojásokból 3 piskótalapot sütünk. Egy laphoz 5 tojás, 5 evők. porcukor, 5 evők. liszt, 1 késhegynyi sütőpor kell. A szokásos módon készítjük el. Ramával kikent, lisztezett tortaformába öntjük és előmelegített sütőben megsütjük. Krém: a tejszínt egy tálban gépi habverővel felverjük úgy hogy 1-2 percig habosítjuk, amíg egy kicsit sűrűsödni kezd, azután adjuk hozzá a pudingport, amivel krémsűrűségűre keverjük, (nagyon hamar besűrűsödik, vigyázzunk nehogy túlkeverjük, és összecsomósodjon). A krémet 2 felé osztjuk és megtöltjük vele a tortalapokat. A másik tejszínt is felverjük, majd kívülről bevonjuk a tortát és díszítjük.

Hozzászólások

Hasonló receptek

alarm_on 80"
cake Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 45"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 40"
cake Könnyű
favorite_border 4
Megnézem

alarm_on 90"
cake Nehéz
favorite_border 3
Megnézem

alarm_on 20"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 180"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 30"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 160"
cake Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 45"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 90"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 90"
cake Könnyű
favorite_border 2
Megnézem

alarm_on 60"
cake Könnyű
favorite_border 3
Megnézem