Feltöltve:

Oroszkrém torta

access_alarm 0
cake Közepes
person_outline 1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

9 tojásból készült piskóta1 darab

krem

tej0.75 liter
vaníliás pudingpor2 csomag
porcukor20 dekagramm
Ráma1 púpos evőkanál
tojássárgája2 darab
vaníliás cukor1 csomag

Töltelék

rumban áztatott mazsola1 kevés
kandírozott gyümölcs1 kevés

Díszítés

növényi tejszín0.5 liter
csokiforgács1 darab
marcipán (elhagyható)1 kevés

Desszertek: Oroszkrém torta a sok oroszkrém torta recept közül.

Elkészítés

1. lépés

A tortát 3 részre vágjuk. Mindegyik lapot meglocsolunk vanília aromával. A pudingot a szokásos módon megfőzzük két tojássárga hozzáadásával, kihűtjük. A Ramát kikeverjük 20 dkg porcukorral jó habosra, majd a kihűlt krémmel összekeverjük. Az alsó lapot megkenjük krémmel, megszórjuk a rumos mazsolával és a kandírozott gyümölcsökkel. Ugyan így járunk el a második lapnál is. A torta tetejét és az oldalát bevonjuk a maradék krémmel. A felvert, és jól lehűtött tejszínnel mindenhol bevonjuk a tortát. Díszítjük a csokoládéforgáccsal, gyümölcsökkel, marcipánnal.

Hozzászólások

Hasonló receptek

alarm_on 80"
cake Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 45"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 40"
cake Könnyű
favorite_border 4
Megnézem

alarm_on 90"
cake Nehéz
favorite_border 3
Megnézem

alarm_on 20"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 180"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 30"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 160"
cake Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 45"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 90"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 90"
cake Könnyű
favorite_border 2
Megnézem

alarm_on 60"
cake Könnyű
favorite_border 3
Megnézem