A 6 db tojásból készítek egy kerek piskótát, és ha kihűlt 3 lappá vágom. A krémhez a tojásokat egy kisebb lábasba teszem, hozzákeverem a pudingport, a cukrot, a vaníliás cukrot, a tejet, és csomómentesre keverem. Mivel én zselatin port szoktam használni, így azt is belekeverem a többi hozzávalóba. Gőz felett, vagy nagyon óvatosan alacsony hőmérsékleten, a tűzhelyen sűrű krémet főzök belőle. Megvárom míg kihűl. A tejszínből kemény habot verek, és a kihűlt krémmel összeforgatom. A tortalap alsó lapját a tortástálra teszem, megkenem a krém harmadával, rászórom a mazsola és az apróra vágott cukrozott gyümölcs felét, vagy a gumicukrot, ráteszem a középső lapot, rákenem a krém másik harmadát, rászórom a maradék gyümölcsöt és mazsolát, majd a harmadik lapot a tetejére teszem, és a maradék krémmel az egész tortát bekenem. Tejszínhabbal és tortadarával díszítem.