Feltöltve:

Oroszkrém torta

0
Közepes
1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

citrom reszelt héja
ehető szárított virág, készen kapható keverék, ehető virágok szirmaiból, leveleiből, stb. vegyesen, de ezt el is hagyhatjuk

Tetejére díszítésnek

porcukor2 evőkanál
tejszín2 dl
habfixáló1 csomag

krem

zselatin1 evőkanál
tejszín4 dl
rum0.5 dl
cukor4 evőkanál
tej4 dl
vaníliás pudingpor1 csomag
mazsola10 dekagramm

Tészta

7 tojásból készült piskóta (készen is vehető)1 darab

Desszertek: Oroszkrém torta a sok oroszkrém torta recept közül.

Elkészítés

1

A 7 tojásból piskótát sütünk a szokásos módon és három részbe elvágjuk. A pudingport a tejjel, a cukorral, mazsolával sűrű péppé főzzük, és hagyjuk kihűlni. A zselatint 1 dl vízbe beáztatjuk, majd felmelegítjük. A tejszínt 2 evőkanál porcukorral és 1 vaníliacukorral kemény habbá verjük, majd a kihűlt pudinghoz keverjük, és keverés közben belecsurgatjuk a langyosra hűlt zselatint. A rummal ízesítjük, és a krémmel megkenjük a lapokat. 2 dl tejszínt 2 evőkanál porcukorral felverünk, beleteszünk 1 cs. habfixálót és ezzel bevonjuk, és díszítjük a tortát.

Hozzászólások

Hasonló receptek

140"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

150"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

35"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

160"
Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem