Feltöltve:

Oroszkrém torta

access_alarm 60
cake Könnyű
person_outline 1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

Piskóta

tojás6 darab
liszt6 evőkanál
cukor6 evőkanál
sütőpor1 csomag

krem

habtejszín3 dl
vaníliás pudingpor1 csomag
tej4 dl
tojás1 darab
cukor2 evőkanál
vaníliás cukor1 csomag
mazsola1 darab

Desszertek: Oroszkrém torta a sok oroszkrém torta recept közül.

Elkészítés

1. lépés

A piskóta hozzávalóiból hagyományos módon piskótát sütünk.

2. lépés

A pudingport, a 2 evőkanál cukrot, a vaníliás cukrot és az egy tojás sárgáját felfőzzük.

3. lépés

A fehérjét kemény habbá verjük, összekeverjük a meleg pudinggal, majd megvárjuk, amíg kihűl.

4. lépés

A 3 dl tejszínt kemény habbá verjük, majd ennek a kétharmadát folyamatosan adagolva összedolgozzuk a kihűlt vaníliapudingos krémmel. Mazsolát, vagy ízlés szerint mást is keverhetünk a krémbe.

5. lépés

A kihűlt piskótalapok közé kenjük a krémet úgy, hogy jusson a torta tetejére és oldalára is. A megmaradt tejszínnel ízlés szerint díszíthetjük. Hűtőbe tesszük legalább néhány órára, de egy éjszaka sem árt neki.

Hozzászólások

Hasonló receptek

alarm_on 80"
cake Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 45"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 40"
cake Könnyű
favorite_border 4
Megnézem

alarm_on 90"
cake Nehéz
favorite_border 3
Megnézem

alarm_on 20"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 180"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 30"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 160"
cake Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 45"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 90"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 90"
cake Könnyű
favorite_border 2
Megnézem

alarm_on 60"
cake Könnyű
favorite_border 3
Megnézem