Oroszkrém torta
Desszertek: Oroszkrém torta a sok oroszkrém torta recept közül.
Elkészítés
1
A tésztához a tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét és a sárgáját a cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet. A tojásfehérjét kemény habbá verem és ezt a két masszát összekeverjük, majd Ramával kikent, lisztezett tepsiben megsütjük. Ha kihűlt a tészta, 3 lapra vágom. A krémhez a pudingot a cukorral és a tejel sűrű pudinggá főzöm. A növényi tejszínt kemény habbá verem. Miután a puding kihűlt, összekeverjük a habbal. Az első lapra rákenjük a krémet és szórunk rá gyümölcsöt. A következő lapot szintén így készítjük el, a tetején és az oldalán elosztjuk a krémet. Bármilyen gyümölccsel díszíthetjük.