Feltöltve:

Orsi fahéjas és pudingos csigája

60
Közepes
1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

Tésztához

liszt60 dekagramm
tojás1 darab
cukor10 dekagramm
1 kevés
citromhéj1 darab
élesztő1 darab
tej1 darab

Töltelékhez

fahéj1 darab
tej4 dl
pudingpor1 csomag
cukor3 evőkanál
olvasztott Rama10 dekagramm

Desszertek: Orsi fahéjas és pudingos csigája a sok Sütemények recept közül.

Elkészítés

1

Közepesen lágy kelt tésztát készítünk a liszt, tojás, cukor, só, citromhéj és a tejben felfuttatott élesztő keverékéből. Ha nem elég lágy tejjel tesszük azzá.

2

Ha megkelt a tészta, kb. 50-60 perc, vékonyra nyújtjuk és megkenjük olvasztott Ramával, majd megszórjuk a fahéjas cukorral, vagy megkenjük pudinggal, de akkor nem kell az olvasztott Rama.

3

Feltekerjük és felszeleteljük. 180 fokon sütjük amíg szép szint nem kap a csigánk. Nagyon finom.

Hozzászólások

Hasonló receptek

140"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

150"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

35"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

160"
Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem