A lisztet, a cukrot, a tojások sárgáját, az olajat és a sót belerakjuk egy nagyobb tálba. A tejben megfuttatjuk az élesztőt, majd a lisztbe öntjük. Összegyúrjuk a tésztához valókat és 30 percig meleg helyen kelesztjük.
Amíg a tészta kel, addig a tölteléket megcsináljuk. A Ramát a cukrokkal habosra keverjük, majd a végén hozzászitáljuk a kakaóport és jól elkeverjük.
A kissé megkelt tésztát 6 egyenlő részre osztjuk és cipót formázunk belőle. Az egyik cipót lisztezett deszkán kb. fél cm vastagságúra kinyújtjuk. A töltelék egyhatodával megkenjük a tésztát, majd szorosan, amennyire csak tudjuk feltekerjük. A tésztavégeit lenyomkodjuk. Ezt megcsináljuk mind a 6 cipóval. Majd 3-3-at jó szorosan összefonunk úgy, hogy az a része legyen befelé, ahol a tészta véget ért.
Tepsibe rakjuk, olajjal vékonyan megkenjük és még 20 percig kelesztjük, majd megsütjük.