Őszibarack
15
Könnyű
1 fő
favorite_border
0
Hozzávalók
cukor | 30 dekagramm | |
---|---|---|
liszt | 75 dekagramm | |
Ráma | 25 dekagramm | |
tej | 2 dl | |
tojás | 2 darab | |
sütőpor | 2 csomag | |
lekvár | 1 üvegcse | |
ételfesték | 1 pár csepp |
Desszertek: Őszibarack a sok
Elkészítés
1
Az átszitált lisztet összegyúrjuk a Ramával, majd utána hozzáadjuk a többi alapanyagot és diónyi darabokat teszünk a tepsibe, nem túl közel egymáshoz.
2
Aranybarnára sütjük és ha kihűlt, kivájjuk a közepét. Egy edénybe ezt összekeverjük a lekvárral. Ezt beletöltjük a kivájt részbe, majd 2-2 darabot összeillesztünk.
3
Piros és zöld ételfestékkel húzunk rá csíkokat, végül kristálycukorba hempergetjük.