Őszibaracklés szelet
Hozzávalók
Tészta
tojás | 4 darab | |
---|---|---|
cukor | 20 dekagramm | |
Ráma | 10 dekagramm | |
tej | 1 kevés | |
sütőpor | 1 csomag | |
liszt | 20 dekagramm |
krem
őszibaracklé | 1 liter | |
---|---|---|
vaníliás pudingpor | 3 csomag | |
cukor | 6 evőkanál | |
növényi tejszín | 0.5 liter | |
porcukor | 4 evőkanál | |
puha keksz | 1 csomag |
Desszertek: Őszibaracklés szelet a sok
Elkészítés
1
A Ramát habosra keverjük, hozzáadjuk a cukrot, majd egyenként a tojásokat, a sütőporral elkevert lisztet és a tejet. Sütőpapíron, gáztepsiben sütjük. A krémhez a pudingot a cukorral az őszibarack levében megfőzzük, majd langyosan a piskótára kenjük. A tejszínt a cukorral felverjük, majd az őszibarackleves krémre kenjük. Tetejét puha keksszel kirakjuk, majd csokimázzal bevonjuk. Ha megpuhult a keksz, lehet szeletelni.