Feltöltve:

Őszibarackos alagút

0
Közepes
1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

Töltelék

őszibarack (lehet befőtt is)4 darab
víz0.5 dl
zselatin1 csomag
túró20 dekagramm
porcukor5 csapott evőkanál
vanília cukor2 csomag
tejföl2 evőkanál
tejszínhabpótló porból készített hab1 csomag
baracklekvár1 kevés

Tészta

tojás4 darab
liszt4 evőkanál
cukor4 evőkanál
sütőpor1 kávéskanál

Desszertek: Őszibarackos alagút a sok Alagút recept közül.

Elkészítés

1

A tészta hozzávalóiból sütünk egy piskótát. Konyharuhába feltekerjük, ha kihűlt baracklekvárral megkenjük. A krémhez a túrót kikeverjük a porcukorral, a tejföllel, vaníliás cukorral, a tejszínhabot óvatosan beleforgatjuk, végül a fél dl vízben feloldott zselatint csurgatva hozzákeverjük. Egy püspökkenyér formát kibélelünk fóliával, egy sor piskóta tekercset az aljára lerakunk, a krém felét rásimítjuk a piskótára, rárakjuk az őszibarackot, a krém másik felét, és befedjük a maradék piskóta tekerccsel. Fél napra hűtőbe tesszük.

Hozzászólások

Hasonló receptek

140"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

150"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

35"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

160"
Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem