A tésztához a lisztet a sütőporral és a porcukorral összeforgatjuk. A Ramával elmorzsoljuk, a jól megmosott citrom reszelt héjával és 1-2 kiskanál citromlével ízesítjük, majd a tojások sárgájával összegyúrjuk.
Két részre osztjuk, majd folpackba csomagoljuk és betesszük a hűtőszekrénybe legalább 30 percre. Közben elkészítjük a tölteléket.
A pudingport a tejben simára keverjük, a cukorral ízesítjük és kevergetve sűrűre főzzük. Hűlni hagyjuk, majd a tejföllel összekeverjük. A barackokat meghámozzuk, félbevágva a magjukat kiemeljük, húsukat kb. 2 cm-es kockákra vágjuk és a tejfölös masszához adjuk. Ha konzervből készítjük, akkor a gyümölcsöt lecsöpögtetjük, azután daraboljuk fel.
A tojásfehérjét kemény habbá verjük és az előzőekbe forgatjuk. Az egyik tésztacipót lisztezett gyúrólapon akkorára nyújtjuk, hogy egy 20x35 cm-es, Ramával kikent tepsibe éppen beleférjen. A tejfölös, barackos masszát rásimítjuk. A másik tésztalapot is kinyújtjuk és a tetejére fektetjük.
Felvert tojással lekenjük, villával megszurkáljuk, majd előmelegített sütőben, közepes lánggal (180 °C; légkeveréses sütőben 165 °C) kb. 40 percig sütjük.
A tepsiben hagyjuk kihűlni, majd néhány órára hűtőszekrénybe tesszük, mert csak akkor szeletelhető, ha jól kihűlt. Kockákra vágva, vaníliás porcukorral megszórva tálaljuk.