A palacsinta hozzávalóiból sütünk 20-22 db palacsintát, és cukrozott kakaóporral megtöltjük.
A rumaromát és a kávét összeöntjük, majd a babapiskótát megmártjuk benne. A tortaformát szorosan kirakjuk a megmártott babapiskótával.
1/2 liter tejben 3 evőkanál cukorral, 1 csomag vaníliás cukorral megfőzzük a vaníliaízű pudingot. Melegen ráöntjük a babapiskótára, és hagyjuk langyosra hűlni.
A palacsinták végét levágjuk, hogy egyenes legyen. A tortaformát a széléről befele haladva, csigavonalban megrakjuk kakaós palacsintákkal.
1/2 l tejben 3 evőkanál cukorral és 1 csomag vaníliás cukorral megfőzzük az étcsokoládés pudingot, és ráöntjük melegen a palacsintákra, majd hagyjuk hűlni.
A meggyet lecsepegtetjük, rárakjuk a csokoládés puding tetejére, és finoman megszórjuk őrölt fahéjjal.
4 dl meggylevet 4 evőkanál cukorral, 1 csomag puncsízű pudinggal, 1 csomag vaníliás cukorral megfőzünk. Ráöntjük a meggy tetejére, és a tortát 3-4 órára hűtőbe tesszük.