Papagáj szelet
Hozzávalók
porcukor | 30 dekagramm | |
---|---|---|
tojássárgája | 3 darab | |
Ráma | 25 dekagramm | |
liszt | 30 dekagramm | |
tejföl | 1 darab | |
sütőpor | 1 csomag | |
vaníliás pudingpor | 1 csomag | |
kakaós pudingpor | 1 csomag | |
puncsos pudingpor | 1 csomag |
Desszertek: Papagáj szelet a sok
Elkészítés
1
A cukrot, a tojássárgát és a Ramát jól kikeverni. Beledolgozni a liszttel elkevert sütőport, a tejfölt és a felvert habot. A masszát 3 részre osztani. Az elsőbe vanília pudingport, a másodikba a kakaós pudingport, a harmadikba a puncsos pudingport belekavarni. Tetszés szerinti sorrendbe rakni a Ramával kikent, lisztezett tepsibe, majd előmelegített sütőben közepes lángon megsütni. Csokimázat tenni a tetejére.