Feltöltve:

Párizsikrémes torta

access_alarm 100
cake Közepes
person_outline 1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

kakaós piskótalap1 darab

Krémhez

tejszín2 dl
kakaópor10 dekagramm
cukor20 dekagramm
Ráma1 púpos evőkanál
meggybefőtt1 pohár

Díszítéshez

tortabevonó1 tábla

Desszertek: Párizsikrémes torta a sok Torta recept közül.

Elkészítés

1. lépés

A tejszínt a cukorral felfőzzük, majd hozzáadjuk a kakaóport és besűrítjük. Ezután hozzákeverjük a Rama egyharmadát és lassú kevergetés mellett kihűtjük. A kétharmad Ramát kihabosítjuk, hozzákeverjük a lehűtött kakaós tejszínt és jól összedolgozzuk. A kész krém egy részét félretesszük a díszítéshez. A piskótát háromfelé vágjuk. Az alsó lapot megkenjük a krém harmadával, belenyomkodjuk a meggy egy részét, rátesszük a következő lapot és ugyanígy befedjük krémmel és meggyel. A harmadik lapot is rátesszük, csokimázzal bevonjuk. A megmaradt krémmel és meggyszemekkel díszítjük.

Hozzászólások

Hasonló receptek

alarm_on 30"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 50"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 200"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 30"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 150"
cake Közepes
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 30"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 80"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 45"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 140"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 30"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 50"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 60"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 20"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 90"
cake Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 60"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 90"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 90"
cake Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 120"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 30"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 60"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem