Feltöltve:

Pezsgőkrémmel töltött őszibarackos muffin

60
Közepes
1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

Rama Vajas Íz15 dekagramm
Cukor10 dekagramm
vanillincukor1 csomag
Tojás2 darab
Liszt20 dekagramm
Sütőpor0.5 csomag
1 csipetnyi
apró kockára vágott őszibarackbefőtt20 dekagramm
tej1 dl

Díszítéshez

őszibarackbefőtt1 doboz
porcukor1 kevés

Pezsgőkrémhez

pezsgő1 dl
tojássárgája1 darab
porcukor1 evőkanál

Desszertek: Pezsgőkrémmel töltött őszibarackos muffin a sok Muffin recept közül.

Elkészítés

1

Keverjük habosra a Rama Vajas Ízt a cukorral és a vanillincukorral, majd keverjük hozzá egyenként a tojásokat, majd a sütőporral és a csipet sóval elkevert lisztet, végül pedig az őszibarackbefőttet, illetve a tejet.

2

A pezsgőhöz adjuk hozzá a tojássárgáját és a porcukrot, majd gőz felett állandó kevergetés mellett sűrítsük be a krémet.

3

Töltsük fel a muffin kapszlit, vagy szilikon muffin sütőformát félig tésztával, kanalazzunk rá egy teáskanállal a pezsgőkrémből, majd fedjük be még egy adag tésztával.
180 °C-ra előmelegített sütőben 15-20 perc alatt süssük készre, majd, ha kihűlt díszítsük porcukorral és az őszibarack szeletekkel. Kb. 12 muffin lesz belőle.

Hozzászólások

Hasonló receptek